Despre noi

Compania KatifiaLux a fost fondată în anul 2001.Din start era o afaceri mică și familiară, unde totul se producea cu mâinele mamei. Din motivul iubirii și grijii față de cei apropiați, copii și rude, o parte era dăruit pentru a răsfăța cu gustul adevărat al lavașului pe cei dragi.

Treptat, față de produsul dat a început să apară interes din partea micilor restaurante,care aveau nevoie de o cantitate mică de lavaș, ceva timp mai târziu interesul a apărut la clienții mai mari de genul restaurantelor tradiționale, fast food, fancize și altele.

Cu timpul sau adunat ajutoare ce a permis să creeze o linie de produse, compania Katifia Lux a putut obține desfășurarea și automatizarea producerii sale, să dezvolte distribuția în așa fel pentru ca să reușească să livreze mereu și rapid produsul său de calitate.Lavaș classic tradițional, lavaș pentru pregătirea plăcintelor, tortilla mexicană din porumb, lavaș din tărâță, lavaș cu spanac- acestea sunt doar o mică parte din produsele oferite de noi. Da noi onorăm istoria noastră, nici o dată nu uităm cum am devenit ceia cine suntem acum. Muncim mereu cu inimă fără a lăsa mâinele jos pentru a fi mereu în rând cu tehnologia și a menține o calitate superioară produsului. Principiul nostru a fost și va rămâne principiu – pregătim produsele noastre precum pentru noi și familia noastră.
0

ANGAJAȚI

0

CUMPĂRĂTORI ZILNICI

0

ANI PE PIAȚĂ

0

MAGAZINE DIN ȚARĂ