Despre companie Katifia Lux

Compania KatifiaLux a fost înființată în anul 2001.La momentul actual este cel mai mare producător cu sortimentul său ce cuprinde peste 15 tipuri de produse în toate magazinele din țară.
0

Angajați

0

cumpărători zilnici

0

ani pe piață

0

magazine din țară

Serviciile noastre

services-2

Producere

Producerea nostră este inima companiei, care corespunde cu toate standardele actuale.Suntem gata de a produce 24/7
services-1

Individualitate

Cu noi aveți posibilitatea de a comanda un produs unic, pregătit special pentru nevoiile dumneavostră iar tehnologul nostru vă va consulta la toate etapele producererii.
services-3

Distribuția

Rafturile magazinelor nu vor mai fi goale.Distribuirea actuală în termeni scurți vă va oferi loialitatea clienților.

Produsele noastre

Produsele companiei Katifia Lux este în primul rând calitatea obținută cu timpul.Produsele noastre chiar pot fi numite marca națională iar sortimentul larg promovează aceasta.În stoc este Lavaș classic,cu tărâță, cu spanac, pentru plăcinte, Tortilla classic, din porumb și multe alte tipuri.

Rețete

Pe profilul nostru de Instagram puteți găsi o mulțime de rețete pentru orice gust în pregătirea cărora se folosește produsele companiei noastre. Abonațivă pentru a fi mereu la curent cum în câteva clipe să pregătiți o gustoșenie iar cel mai important o mâncare sănătoasă pentru toată familia.

Recenziile clienților

Rețeaua de magazine Green Hills Market deja de 10 ani colaborează cu compania KatifiaLux.Distribuția și calitatea produselor este ceea ce neface să stimăm partenerii noștri.
Green Hills Market
Rețea de magazine
isponibilitatea și dragostea clienților este ceea ce pune în evidență rețeaua noastră.Produsele companiei KatifiaLux sunt de-a dreptul marcă națională folosinduse de o popularitate din partea clienților noștri.
Linella
Rețea de magazine
Ieșind pe o piață nouă, rețeaua Kaufland minuțios a monitorizat cererea cumpărătorilor, cu siguranță produsele KatifiaLux au ocupat locul bine meritat pe polițile magazinelor și sunt mereu întrebate.
Kaufland Market
Rețea de magazine

În magazinul îndrăgit de dumneavostră

Produsele companiei KatifiaLux le puteți găsi în toate punctele de comercializare a produselor alimentare.Scopul nostru constă nu doar în a produce produse de ce mai înaltă calitate însă și faptul de a fi cât mai aproape de dumneavoastră.